lørdag 26. juni 2010

Avspasering med påfølgende ferie.

I morgen skal jeg på ferie, og denne gangen blir jeg med ferien til Danmark, Tyskland, Polen og Tsjekkia. Det er blitt en slags tradisjon at Chris reiser på road trip i Europa, og den tradisjonen akter jeg å holde i hevd denne sommeren også.

Man skal besøke København, Lübeck, Berlin, Poznan, Wroclaw, Krakow og Praha. Stedene er besøkte av oss tidligere (med unntak av Berlin), og er vel verdt en re-visitt!

Jeg har fått hundepass også. Hundepass som skal bo i min leilighet, og derfor har de siste dagene gått med til rydding.  Tvangsrydding av sokker og klær, poser etter flyttingen i februar og hundehår. Hundehår som oppstår på de merkeligste steder. I uåpnete melposer, under skjermen på telefonen, i kjøleskapet...... Det er stas å ha hund!

En hund som forresten fortsatt har den samme livretten: Sokker. Skitne sokker går ned på høykant og lavkant, og de kommer både ut og opp igjen på de mest upassende tidspunkt. Heldigvis at de finner veien ut eller opp igjen, men de siste ukene har det vært litt spennende å se hva som venter når man kommer hjem fra jobb. For skal en hund ha noe ut eller opp (eller begge deler), så foregår det selvsagt inni buret dens. Og der ligger det pledd og dyner som slettes ikke liker magesokker. De blir rett og slett litt sure....


Med på turen er selsvsagt også Grethe-Petter Sivertsen. Hun har vært med de siste tre årene, og er uvurdelig når det kommer til å finne veien. Hun henger der i frontruten, og sier når jeg skal svinge, når jeg skal forsette rett fram, når jeg skal holde til venstre. Noen ganger ber hun meg ta u-sving, men da tror jeg hun har inntatt litt voksenbrus. Nei, GPS er alltid en kjekk dame å ha med på tur. Det aller kjekkeste med sånne damer, er at du kan sette dem på lydløs.... Jeg ønsker meg en sånn knapp til virkelighetens damer, av og til.


Jeg ønsker meg selv god tur, iallafall. Turen går til Kristiansand, med dertilhørende hurtigbåt til Danmark.

Det er den kjedeligste delen av turen.

Den fra her til Kristiansand.

Med en gang man kommer seg ut av Norge, er det så mye kjekkere å kjøre. Gleden øker nok i takt med antall kilometer tilbakelagt.

GOD SOMMER!!

9 kommentarer:

 1. Jeg regner faktisk med at den lyddempingen muligens er siktet til meg?! Det skjer ikke. Nå får du heldigvis fri fra gnålet i lang tid fremover! Bare VENT til du kommer tilbake ;) Jeg kunne forøvrig tenkt meg sånne knapper til barn. Sånne som man kan sette på lydløs, men også sånne som slår dem helt av for natten. DET hadde vært noe det!

  God tur!

  SvarSlett
 2. Ja, barn bør vel kunne settes på lading om kvelden? At du tok lyddempingsideen personlig sier kanskje mer om deg enn om meg....?

  SvarSlett
 3. Det er snakket så masse om dette ikkeeksisterende filteret, bare ;) Har så stor selvinnsikt at jeg VET at jeg innimellom snakker på inn- OG utpust! Barn på lading hadde vært fantastisk!

  SvarSlett
 4. Filteret går vel ikke på antall ord per pust, men på innholdet i ordene når de blir satt sammen til en setning. Det er da man skal ha filter, frøken massasje.....

  SvarSlett
 5. Hahaha! Jaja. Jeg er nå bare sånn. Ikke alle som får høre alt, faktisk. Tro det eller ei!

  SvarSlett
 6. Nei, og jeg vet om en historie som skal lokkes ut en eller annen gang.

  SvarSlett
 7. Huff. DER har jeg litt filter. Det sier vel litt. Haha!

  SvarSlett
 8. Du har nok glemt det til du kommer hjem igjen ;)

  SvarSlett

Anonyme innlegg blir slettet.