lørdag 22. mai 2010

The Human Centipede.

I går så jeg en film som lovet mye. Folk har visst kastet opp i kinosalen, folk har blitt redde, folk har gått midt i filmen.

Filmen er "The Human Centipede", og den går som følger:

To utrolig dumme jenter fra New York er på bilferie i Europa. I filmen er de kommet til Tyskland når hele helvete bryter løs.

Jentene skal på nattklubb. I Tyskland. For å finne denne nattklubben, velger de å kjøre på en øde grusvei (helt uten noen forklaring på hvorfor). Det pleier visst å ligge mange nattklubber langs disse veiene.

Og er det ikke typisk dere? Jentene sin bil punkterer! Og når de skal ringe etter hjelp, så oppdager de til sin store skrekk at de ikke har dekning. Så der sitter de da.... I miniskjørt og høye hæler, midt på en øde skogsvei i Tyskland. Etter en del idiotisk replikkveksling bestemmer de seg for å prøve å finne veien ut igjen til en hovedvei. Og den beste måten å gjøre det på, i et fremmed land, er selvsagt å gå rett inn i skogen. I høye hæler. Og miniskjørt. God plan!

Etter mer idiotisk replikkveksling (som gjorde meg i godt humør, for det var så dårlig), finner de et hus. Midt i skogen. Der bor en lege. Alene.Joda, jentene får komme inn, og blir servert den tyske nasjonaldrinken: Vann med rohypnol! Ypperlig! Det må nevnes at  på dette tidspunktet i filmen, ønsker man at disse jentene egentlig bare skal dø. Paris Hilton virker som en doktorgradsstudent i forhold.

Iallfall, jentene blir bundet fast til en seng, og de får beskjed om at doktor Crazy skal prøve å lage "a human centipede" av disse to jentene + en stakkars japaner som ligger i sengen ved siden av og skriker på japansk. Legen har visst prøvd denne operasjonen på sine tre hunder tidligere, og det ble ikke så bra.

Greien er at for å lage dette menneskelige tusenbenet (3 mennesker x 2 bein = 1000), må han sy dem sammen. Ass to face! Herlig!

Den ene dumme jenten prøver å rømme, selvsagt. Klarer det nesten, men hun bestemmer seg for å prøve å redde sin neddopete venninne. Hun driver altså og sleper denne venninnen fra kjelleren i huset, opp trappene, ut gjennom et knust vindu og ut på plenen. For hvert skritt hun tar, utstøter hun et stønn, slik at vi som seere skal skjønne at dette må være ganske tungt. Når hun endelig har fått venninnen sin ut på plenen, blir hun skutt i ryggen med en bedøvelsespil. Dr. Crazy er ganske opprørt over at jenten prøvde å rømme, og gir henne derfor gleden av være midtdel i dette tusenbenet. Så hun blir sydd med fjeset sitt inn i rompen til japaneren. Så der står de, da. Alle tre sydd sammen.Legen prøver å lære dem å hente avisen. Det går ikke så bra. Politiet kommer selvsagt på besøk, og de siste minuttene i filmen er viet til dårlig skuespill og en del blod. Hele kalaset ender med at alle dør, unntatt hun dumme jenten som utgjør midtdelen av tusenbenet. På bildet under har altså japaneren tatt livet av seg, og den bakerste jenten dødd av helt naturlige årsaker.The end!

Jeg må si at jeg sjelden har ledd så mye av en film! Den anbefales virkelig, om ikke annet enn for å studere dårlig skuespill! Jentene tilbringer altså hele filmen, omtrent, toppløse og med ansiktet rett inn i analen til en annen :)

Minneverdig!

7 kommentarer:

 1. Ha ha ha! Jeg MÅ se denne filmen! :)

  SvarSlett
 2. Haha, godt skrevet, Chris. Så godt at jeg er glad for at du har sett filmen.

  SvarSlett
 3. Jeg er uenig! Skuespillet her var ganske mye mer interessant enn i mange andre filmer. Spesielt når hun bakerste døde. Jeg irriterte meg selvsagt over mange av de dumme valgene de tok, men det er ikke bare i filmer at mennesker reagerer på de underligste måter i krisesituasjoner.

  SvarSlett
 4. Hahaha "anonym" hvis denne filmen har bra skuespill så er justin beiber en bedre sanger en Michael Jackson. Dette er uten tvil en av de aller dårligste filmene jeg har sett. Chis er spot-on på allt mener nå jeg :P

  SvarSlett
 5. Ja, hallo? Hvis man mener dette er godt skuespill, bør man a)utvide horisonten sin litt, og b)lese seg opp på temaet "godt skuespill"

  SvarSlett
 6. 1: Hvorfor stå ute i regnet for å ringe? Er da en varm bil 5cm unna.
  2: Skogen ja.. går man ikke alltid inn i en skog for å finne hjelp, særlig på ukjente plasser?
  3: Lyder. Å herre jesu fader. Pesing og hyling hele forbanna tiden.

  Sånt klarer jeg ikke..

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er nesten som de får som fortjent :) Det er ikke ofte man heier på morderen....

   Slett

Anonyme innlegg blir slettet.