tirsdag 15. februar 2011

Opptreden, opptreden, opptrede

Jeg fikk synge med Voksne Herrers Orkester i går. Jeg er fremdeles høyt oppe :)

Det er et kult konsept de har, disse herrene. Hver mandag i mange år har de spilt på ærverdige Logen i Bergen, og hver mandag har de med seg forskjellige gjesteartister. De har spilt med Bjørn Eidsvåg, Tommy Körberg, Elisabeth Moberg, Jan Eggum....listen er lang. Denne gangen var det min tur, og det var en stor opplevelse. Fullsatt hus, og stor stemning! Atter en gang har jeg hatt en god opplevelse på Logen. Lurer på om det kanskje er mitt favorittutested i Bergen?

Og syngingen?

Jeg gjør det GJERNE en gang til!


6 kommentarer:

 1. Det er jammen meg mitt favorittutested også. Flaks at ikke favoritt skrives med en t, for da hadde det vært ditt favorit-tutested.

  Kanonkjekt å høre på deg i går. Jeg blir jo så satt ut hver gang over at det er du som synger med den stemmen. Som regel er det jo i forbindelse med morsomheter eller latter jeg hører stemmen din. Jeg bøyer meg i støvet og er stolt over å kjenne deg. Og så er det gøy å sole seg i glansen over å kjenne deg. Hurra for verdens beste Chris!

  SvarSlett
 2. Ja, tutesteder har vi ingenting til overs for. Og jeg er glad for at du er stolt! Jeg soler meg i din intelligensglans, og så kan du sole deg i min synge-lyse-toner-og-sterke-toner-glans.

  Dette må jo feires, Monika. På Logen.

  SvarSlett
 3. Jeg er OGSÅ stolt! Bare sånn at DET er sagt!

  SvarSlett
 4. Jaaaa, vi må feire. Vi må alltid feire.

  SvarSlett
 5. Feire i veg...sterk prestasjon! Spilte dere flere låter også?

  SvarSlett
 6. Takk, Ole. Jeg sang to låter til. Veldig kjekt.

  SvarSlett

Anonyme innlegg blir slettet.