onsdag 14. september 2011

Fremrydding

I dag har jeg, i samråd med eieren av denne bloggen, kommet frem til at jeg er en jævel på rydding. Jeg bare rydder motsatt vei av alle andre. Jeg rydder frem.

Den siste tiden har jeg ryddet frem en masse greier. Disse vinglassene ryddet jeg frem i juni, og jeg brukte lang tid på å finne den rette plassen til dem.

Jeg fikk noe som var pakket inn i diverse kartonger, så jeg tok like greit og ryddet frem kartongene også. En husfars jobb tar aldri slutt, må vite!

I løpet av den siste uken har jeg ryddet frem disse tre brusflaskene, og hvis du ser godt etter, kan du også se at jeg har ryddet frem et glass.
Man skulle kanskje tro at jeg har brukt lang tid på å planlegge denne neste fremryddingen, men det går overraskende fort. Det er genialt å kunne rydde ting frem på buret til Theo!


Brød, kniv, saks, grytehanske (heter det det??) er det veldig greit å bare rydde frem først som sist.

Toppen av en mikroovn er et fantastisk sted å rydde frem ting. Det blir en slags liten utstilling, og slike ting havner ofte i interiørblogger.

På soverommet kan man også fremrydde, selv om det gjerne ikke er så mange som får se det. Denne kniven og skruen, for eksempel... Fremryddet i mai.

Andre ting jeg har fremryddet:

En pakke Curamed.

En støvremse fremryddet på spottene i taket:

Fyrstikker, fremryddet i januar:

Jeg er et fremryddehode!

12 kommentarer:

 1. HAHAHAHAHA! Et fremryddehode! Fantastisk! Jeg bare ler og ler. HAHAHAHAHAHA!

  SvarSlett
 2. Og alt dette bare fordi du skulle rydde frem noen stoler :)

  SvarSlett
 3. Da har jeg lært et nytt begrep! Takk for inngående forklaring. :D

  SvarSlett
 4. Og du lærte begrepet på begrepets første levedag. Ikke verst, vel?

  SvarSlett
 5. Jeg føler meg nesten beæret.

  SvarSlett
 6. Men hvorfor har du og Christina nesten like blogginnlegg?

  SvarSlett
 7. Fordi vi kom på uttrykket på korøving i dag. Og så ville tydeligvis begge blogge om det samme. Men mitt er mer visuelt fengende.

  SvarSlett
 8. Jeg var uansett den første som skrev om det. Det betyr at Chris er et fremrydderhermehode! Altså vant jeg. HURRA! På toppen av det hele er det helg i morgen! Livet kan vel faktisk ikke bli bedre!

  SvarSlett
 9. Er du frekk? Bare vent, du! Jeg har det snart!

  SvarSlett

Anonyme innlegg blir slettet.