tirsdag 3. mars 2009

Ting jeg misliker

1.Unger som ikke kan holde hendene sine unna hunden min på Fløybanen. Unger som på død og liv skal ha det gøy med min hund når jeg endelig har fått han til å ligge rolig. Unger som fniser og ler i sine stygge, blå kjeledresser mens de stikker de vottebefengte fingrene sine bort til min hund. Ekle unger. Snottete, ekle unger. Gud, det er godt å ha ferie!

Og det verste av alt: Ungen het Theo! Hallo? Unger med hundenavn?

2. Teite plakater i butikker. Jeg misliker det sterkt, og teite plakater i teite butikker bare forsterker mine tanker om at folk som jobber i teite butikker faktisk er teite.

3. Kvinnelige sjåfører (jada, så er jeg politiks ukorrekt....). Det er seriøst noe feil med mange sjåfører. Jeg prøver å ikke være sjåvinist, men det er i de fleste tilfeller kvinner. Ikke klarer de å lese trafikkbildet skikkelig, ikke skjønner de at de IKKE skal ligge i 70 km/t i venstre filen på motorveien ikke klarer de å skjønne at det kommer folk bak dem, ikke klarer de å tette luker i trafikken, ikke kan de rygge - og ikke faen om de kan lukeparkere! Jeg skal ikke begynne å snakke om filskifting....

4. Crocs. Når jeg ser folk som med glede og stolthet går med Crocs, skjønner jeg at vi ikke har noe til felles. Jeg kan aldri bli venn med sånne mennesker. Crocs passer ikke til noen klesplagg som noen gang er oppfunnet, selv om de kommer i alle verdens farger. Crocs er dyre, dårlig kvalitet - og fantastisk stygge!

Puh! Der fikk jeg det ut!

3 kommentarer:

  1. Nå var det rett før vi ble uvenner, men så kom punkt 4. Det reddet deg såvidt. Fnys.

    SvarSlett
  2. STYGG.. du kan ikke kjøre selv

    SvarSlett
  3. Du kan ikke kjøre selv? Fantastisk bra kommentar!!

    SvarSlett

Anonyme innlegg blir slettet.