onsdag 8. april 2009

Sverige og andre viderverdigheter.


Jeg skal på ferie. Til Stockholm går turen, og denne gangen skal jeg faktisk kjøre. Hele veien. Jeg har tenkt på at dette er noe av det beste ved å bli voksen. Friheten. Frihet til å gjøre hva man vil.


Er det ikke deilig?


Forleden natt hadde jeg så underlig inderlig lyst på spaghetti. Det var helt umulig å få sove. Jeg tenkte bare på denne italienske herligheten. Som det voksne menneske jeg er, sto jeg da opp og kokte spaghetti. Klokken halv tre om natten.


Er det ikke fantastisk?


Jeg fikk aldri lov til å gjøre sånt da jeg var liten. Jeg tror det var like greit, så uansvarlig som jeg kanskje var i min oppvekst. Men nå kan jeg. Jeg kan spise sushi hver dag, om jeg vil. Jeg kan spise sjokoladepålegg på rundstykkene mine, og jeg kan spise så mange is jeg vil. Uten noe dikke-dikk tøyseprat!


Er det ikke absolutt nydelig?


Vel. Nå skal jeg vaske huset før jeg reiser. Jeg må også betale noen regninger, og jeg MÅ huske å ta ut bosset før jeg setter meg i bilen. Og jeg må ha bensin, ja..... Og kanskje fylle på litt olje. Passet må jeg huske (sånn i tilfelle), og så bør jeg ha med litt penger.


Er det ikke deilig med denne friheten?

1 kommentar:

  1. Visst er det fint å være voksen. Vidunderlig fint, faktisk. Selv om man må betale regninger, vaske og gå ut med søpla.

    SvarSlett

Anonyme innlegg blir slettet.