lørdag 20. juni 2009

Travel uke

Denne uken har vært ganske travel på syngefronten. Det føles iallfall sånn. Onsdag hadde vi konsert med det fantastiske damekoret jeg dirigerer, Korall. Det gikk bra. Publikum var storfornøyde, og da kan vi ikke forvente mer. Etter konserten hadde vi en liten fest for medlemmene i koret, og deretter var det ugjenkallelig sommerferie. Neste greien er konkurranse i september. Puh!

På fredag var jeg leid inn til å synge i minnegudstjenesten for to av ofrene i Air France-ulykken. Den ble avholdt i Domkirken, og det var nesten helt fullt der. Det var en fin seremoni.
Jeg sang to sanger - To where you are og Nocturne. Sangene var valgt av familien.

Det fine med å synge på slike ting, er at man av og til kan treffe folk man kan jobbe med ved andre anledninger. Jeg traff både en pianist (David) og en cellist (Werner) som jeg kunne tenke med å jobbe mer med. Hyggelig!

Om kvelden på fredag, sang jeg for en rektor som skulle gå av med pensjon. Hun jobbet ved Rolland skole, og jeg sang to sanger i gymsalen. Jeg sang Anthem fra Chess, og All I ask of you fra Phantom of the Opera. Den siste sang jeg som duett med en trombone (!), noe som var en ny opplevelse. Gøy å gjøre sånne ting!

Resten av fredagskvelden ble tilbrakt på fest med mine kjekke kollegaer.

Om to uker skal jeg faktisk på ferie!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Anonyme innlegg blir slettet.