mandag 8. februar 2010

Keep of what?

Jeg er på ingen måte en fan av ekstremmetall. Ikke på noen måte.

Jeg kan synes det er støyende, og er evig fascinert over at disse vokalistene ikke har ødelagt stemmen sin for lenge siden.

Men.....

Det provoserer meg vedlig når noen bare avfeier hele musikksjangeren, og sier at denne type musikk ikke hører hjemme i f.eks Melodi Grand Prix. Nazi-fakter!

At Keep of Kalessin dyrker de mørke makter.

Hva blir det neste? At noen i rullestol får være med?

Musikk skaper følelser, musikk treffer noe hos folk. Jeg synes det er nødvendig og absolutt tilfredsstillende at folk liker forskjellige typer musikk. Jeg synes det er på høy tid at ekstremmetall blir innlemmet i MGP, og jeg likte The Dragontower. Den var sangbar, og det var faktisk et band som hadde alle instrumentalistene sine med seg på scenen, i motsetning til sing-back-festen til resten av bidragene.

Jeg mener at folk som mener at MGP kun skal forbeholdes noen musikksjangre, og utestenge andre, bør ta seg en lang tur og en stoor pille. Alt handler jo om preferanser, ikke om en slags musikalsk elitisme. Det er også en fordel å sette seg litt inn i sjangeren før du avfeier den helt. "Dette er djevelsk musikk" holder dessverre ikke som argument i mine ører..

Jeg likte ikke Didrik sin sang, jeg likte ikke Maria sin sang. Jeg har ikke stor sans for sjangeren, men jeg vil jo selvsagt at den skal være med i MGP.

Det blir litt Animal Farm over "argumentet" at metall ikke har noe i MGP  å gjøre.

"All animals are created equal, but some are more equal than others"

3 kommentarer:

  1. Jaja, Chris! Skal ikke si hva jeg mener! ;-)

    SvarSlett
  2. Jo, man må si hva man mener! Og begrunne det! Ja!!!

    SvarSlett
  3. Jeg støtter innlegget ditt høylydt. Det handler om kvalitet, ikke om sjanger. Keep står for kvalitet, heia dem.

    SvarSlett

Anonyme innlegg blir slettet.