mandag 1. mars 2010

Ikea

I dag har jeg igjen vært på Ikea - stedet der de har alt man ikke trenger. Jeg fikk anbefalt noen hyller av de vakreste damene på jobben, og måtte jo da ut og se på dem. Expedit-hyller til 149 kroner. Jeg måtte gå til innkjøp av noen slike, og har skrudd dem sammen her i kveld. Det blir veldig bra i min lille leilighet i Svingen. Teorien er at hvite hyller passer til alt, og de kan males hvis det nå skulle gå rakt åt helvete.

Faren med å dra til Ikea, er at man finner så mye annet. Ting man selvsagt lett forsvarer at man trenger. Billigkroken er verst. Der kan man f.eks finne en skinnsofa som man mener man trenger. Man kan finne skapdører man absolutt vet at man trenger - selv om man ikke har skap...

Man finner også ektepar som krangler i Billigkroken. Ektepar som krangler så høylytt at man faktisk må forlate Billigkroken uten å ta med seg noe.

Egentlig burde man takk ekteparet som kranglet om en lenestol i Billigkroken. Ellers hadde jeg kommet hjem med en skinnsofa og en stålampe...

Ikea er et farlig sted å være.

Men hva er vel livet uten farer......?

2 kommentarer:

  1. Det er det jeg alltid har sagt. Man må være veldig forsiktig på IKEA, det ER farlig der ute!

    SvarSlett
  2. Enda farligere hvis du får deg sånn "kjøp-nå-betal-senere-kort" på Ikea! DET er farlig, det!!! Det jeg tenker på hver gang jeg er på Ikea, er hvor deilig det er å ikke være gravid!

    SvarSlett

Anonyme innlegg blir slettet.