onsdag 21. desember 2011

Likestillingsbullshit!

Man hører ofte om kravet om likestilling både her og der. Kvinner inn i diverse "mannsyrker" er bra, kvinner kvoterers inn i alle mulige styrer og stell, og snart vil vel kvinner kjøre bil også..... Vi vet jo alle hva det vil føre til:


Synes forresten reklamen i denne artikkelen var meget bra plassert.....

I alle fall.....

I dag hørte jeg en reklame for Vi Menn på radioen. I denne reklamen møter vi to menn. La oss kalle dem Knut(eller Kåre) og Olav. Knut har ikke sett Olav på det som gis uttrykk for å være en hel evighet, og blir selvsagt glad for å treffe ham igjen. De har kanskje vokst opp sammen, og tilbrakt mye tid sammen. Kanskje de har gått gjennom livets harde perioder vel vitende om at de alltid vil ha hverandre? Kanskje dette vennskapet er bygget på tillit og kjærlighet, og kanskje de har felt sine modige tårer på hverandres skuldre mer enn én gang!

Deretter har de kanskje glidd fra hverandre, uvisst av hvilken grunn. Kanskje de flyttet til hver sine steder, kanskje Olav har bodd mange år i utlandet, kanskje Kåre sin bitch av en kone ikke liker Olav og forbød Kåre å noensinne treffe ham igjen. Who knows?

Vel, nå er enten konen død eller i alle fall ute av bildet. Jeg tenker at hun sikkert møtte en ny type på lavkarbokurset eller noe sånt. Eller kanskje Olav tok henne med på bilferie til Saudi-Arabia, der hun var sjåføren og er nå blitt en lesbisk hore. Mulighetene er forsvinnende mange!

Når Olav og Kåre så treffes igjen, er det stor glede! Å, jøje MEG så glade de er for endelig å ha muligheten til å ta opp kontakten igjen. Den kontakten de nå i mange år så sårt har savnet.

Olav foreslår at Kåre og han selv skal ta en "skikkelig guttetur" til London, noe Kåre ser ut til å synes er en god idé.

Men det er da Olav tråkker i grøten og salaten på en og samme tid!

Han foreslår nemlig at de skal se noen musicals sammen når de kommer til London.

På dette tidspunktet er reklamen nesten slutt. Det eneste som gjenstår er at man får høre denne leppeblåsingslyden, før en mannsstemme sier: La menn være menn. Les Vi Menn.Eller noe i den duren.

Her er det noen som må ta seg en bolle, tenker jeg.

Hvorfor er det ingen som skriker ut om dette i offentligheten? At menn som er menn ikke ser musicals?

Hadde det vært noen lignende om kvinner, hadde debatten gått i ukesvis. Dagbladet hadde hisset deg, VG hadde hisset seg, det hadde vært debatt på Stortinget der Stoltenberg måtte ha unnskyld seg på vegne av alle menn, og forsikret hele landet om at, joda, kvinner KAN like f.eks fotball og likevel være kvinner.

Likestilling, my ass.....

4 kommentarer:

 1. De reklamene der har fått meg til å bli mer enn en kvinnelig billist, og dermed lesbisk. Prostitusjon har jeg tilgode, men sint? Åh, ja. En gang ville Olav gå på spa. Da var det igjen noen som avbrøt ham med flagrende kinnlyd. Ønsker man å provoseres ytterligere, kan jeg anbefale å svippe innom denne bloggen: http://www.helenedrage.com/?p=832

  La meg avslutte med å be alle om å la menn være menn.

  SvarSlett
 2. Olav på spa? Nei, nå har jeg aldri hørt på maken..... Der må vel grensen gå?

  SvarSlett
 3. Jeg er så opprørt over Knut som ble til Kåre at jeg slett ikke klarer å konsentere meg om å finne budskapet ditt.

  SvarSlett
 4. Uff da, lise! Knut og Kåre er jo omtrent det samme, så det får gå :) Jeg er mer bekymret for dine evner til å følge en historie.....

  SvarSlett

Anonyme innlegg blir slettet.