onsdag 22. desember 2010

Kvantitativ forskning.

Jeg har oppdaget at det banneordet jeg liker best er: HELVETE! Det kan liksom brukes til alt, føler jeg. Når jeg er glad:

"Helvete, så glad jeg er!"

Når jeg er sint:

"Helvete, så sint jeg er!"

Når jeg har slått meg:

"Helvete, så vondt jeg har!"

Vel.....

Jeg liker ordet. Det klinger bra, og gir uttrykk for det jeg vil at det skal gi uttrykk for. Ordet "faen" kommer på en god andreplass.

Men hva er egentlig ditt favorittbanneord?

Og du trenger ikke svare hvis du aldri banner...

4 kommentarer:

 1. Jeg gleder meg til vi skal slå følge dit. Ser varmt og godt ut. Menneh... Om Gud, himmel og Helvete skulle vise seg å eksistere, tror jeg jo egentlig vi kommer til himmelen. For hvis Gud er så bra som de skal ha det til, så sender han oss ikke dit fordi vi ble lurt av fornuften til å ikke be om tilgivelse for våre synder.

  Chris! Jeg tror aldri vi kommer til Helvete likevel!

  Helvete!

  SvarSlett
 2. Akk! SÅ mange å velje mellom. Eg trur eg seier mykje av alt. Det blir gjerne ei god blanding. No, til dømes, er eg jævlig sur på den helvetes datamusa, som springer rundt på skjermen som ein satans hest.

  forøvrig trur eg det er sjarmerande at eg ler høgt, på båten heimover, fordi eg les innlegget ditt. flaks at båten ikkje er full. eller. vent litt...

  SvarSlett
 3. Haha, kjekt å høre at jeg kan glede mine lesere! For min del klassifiserer jeg ikke jævlig som et banneord lenger. Det er dagligtale (som jeg skjønner har sitt opphav fra kristendommen. Fysj!).

  Ha en nydelig båttur videre, Isabel!

  Forresten, årskort til DNS er i boks :)

  SvarSlett
 4. JUHU! SOM eg gler meg til teaterturar.

  ER ikkje jævlig eit banneord lenger? Det er jo amazing! for det seier eg heile tida. elskar det! no skal eg berre seie "jævlig" heile båtturen vidare. GOD JUL :)

  SvarSlett

Anonyme innlegg blir slettet.