tirsdag 7. juni 2011

Å bli tatt av dage av fjærkre

For en tid tilbake kjørte jeg på en and. Ikke med vilje (for det var med bilen, høhø).....

Den bare dukket opp bak en dame og dermed ble det Honda vs. Dolly, og Dolly tapte så det sang! Jeg husker ennå blikket hun sendte meg før hun traff grillen.....

I ettertid har jeg hatt flere nær-and-opplevelser.

De har fulgt etter meg på tur flere ganger, og jeg tror at hele jævla andebestanden har utlyst jihad på meg. Jeg er forsåvidt ganske sikker på akkurat det.

Så jeg vil bare si at hvis jeg blir funnet med fjær i munnen, så er det blant disse mujahedin-endene dere skal lete etter den skyldige.

5 kommentarer:

 1. Hahahaha! Fantastisk bilde! Dette har VIRKELIG gått inn på deg?

  SvarSlett
 2. Det er ikke hver dag jeg tar livet av dyr, vet du. Kanskje denne anden hadde familie i Romania? Kanskje hun var her for å selge smykker og hamstre brødsmuler?

  SvarSlett
 3. Det var nok akkurat sånn. Eller kanskje hun hadde familie her oppe på Landås? De endene her er ikke helt gode. Tror du skal være forsiktig med å ta deg turer rundt Tveiten. Det kan gå riktig ille. Jeg selv har blitt angrepet av kråker der. Faktisk.

  SvarSlett
 4. Nei, det er ikkje spøk: http://www.dagbladet.no/2011/06/08/nyheter/dyrenes_nyheter/innenriks/skoletur/16839485/
  Skal tru kva ho her har gjort.

  SvarSlett
 5. Døde svaner fra oven skremmer meg ikke, Isabel! Levende ender med mord i blikket, derimot....Hun som fikk den svanen i hodet har vel trosset Guds ord, eller noe. Det ville jeg aldri gjort.

  SvarSlett

Anonyme innlegg blir slettet.