fredag 12. august 2011

Takk, Fire Kaffe

I dag har jeg bare vært sur. Og irritert.

Og alt pga Fire Kaffe. Denne vennen/medstudenten/bloggeren som jeg egentlig er veldig glad i, og som jeg ser på som en av de smarteste jeg kjenner - både i RL og VL - la ut et bilde på Google + (ja, for det er jo det ALLE bruker nå.....), og jeg kjente at jeg ble sur.

Ikke fordi bildet ble lagt ut, men fordi det som SKJER på bildet trigget alle de andre tingene som irriterer meg i hverdagen.

Bildet ser slik ut (og jeg har tatt det uten å spørre fordi jeg er sur):


Det handler om at folk ikke skjønner at de skal stå bak den gule linjen når de venter på bagasjen sin på flyplassen. Ja, for folk gjør nemlig ikke det! De stimler sammen og skal stå så intenst nærme bagasjebåndet at ingen andre får tak i sin bagasje. Å stå BAK den gule linjen, for deretter å gå rolig fram og hente sin koffert når den kommer blir for avansert for hvermannsen.

Fire Kaffe irriterte seg like mye som jeg gjør, og på grunn av dette bildet kom jeg på alt det andre jeg plages over. Så takk skal du FAEN meg ha!

For jeg er sånn.  En som plages.

I grunnen driter jeg veldig i hva folk måtte finne på å bedrive tiden med. Jeg legger meg ikke borti det, og klarer ikke å engasjere meg i om noen synes naboen sine terrassemøbler skjemmer ut området.Men de tingene som gjør at min hverdag blir mer frustrerende, ja DE irriterer meg. Spesielt når det er sånne ting som enkelt kan gjøres noe med.

Rulletrappståing. Altså, jeg har vært i mange land (minst 4 forskjellige), og alle steder jeg har vært og har måttet bli kjent med en rulletrapp, har de hatt følgende regel:I Norge har vi en uskreven regel som heter: Stå hvor faen du vil og drit i alle andre.

Etter at jeg nå har skrevet det, kjenner jeg at jeg ikke er irritert lenger! Det var nok ikke så mye som irriterte meg likevel.

I dag.

Men jeg kommer nok sterkt tilbake, skal du se.

Så da takker jeg egentlig Fire Kaffe for at jeg fikk ut aggresjonen! Jeg er glad i deg igjen!


P.S!

Jeg kom på en ting til som irriterer meg. Anonyme kommentarer på blogger og andre nettsteder. Anonyme kommentarer som er tøffe i tryne, men ikke tør å skrive under med navn. Man tåler godt kritiske innlegg under fullt navn, men man liker ikke tøff-i-trynet-innlegg som er anonyme!
3 kommentarer:

  1. Rulletrappen, ja. GAAAH! Takk skal DU ha. En av de lykkeligste dagene i mitt liv, var på Gardermoen tidligere i år (eller i fjor, men det spiller strengt tatt ingen rolle). Første årsak var turen ned den lange rulletrappen der alle, unntatt en, stod pent til høyre. Etter rulletrappen kom jeg til bagasjebåndet, og der stod alle pent bak en deilig, rød stripe som jeg aldri hadde sett før. Åh! Jeg var så lykkelig at damen som klusset til dokøen like etterpå bare irriterte meg litt.

    SvarSlett
  2. Ledig kasse! Og så går dustene bakerst i køen frem dit, mens du står igjen som nr to i køen bak en mormonerfamilie som har handlet inn for den neste uken. DET er irriterende det!

    SvarSlett
  3. Å ja! Det er så teit. Jeg pleier forøvrig alltid å stille meg mellom to køer, slik at de som kommer bak ikke skjønner hvilken jeg hører til. En gang spurte noen hvilken av køene jeg egentlig stod i, og da svarte jeg at det var den som viste seg å gå raskest. Lurt, svarte hun. Eller han. Det husker jeg ikke, men det spiller vel heller ingen rolle.

    SvarSlett

Anonyme innlegg blir slettet.