søndag 28. august 2011

Er det mulig?

Jeg har et stort hode, rent fysisk. Da jeg spilte i korps måtte jeg ha den største størrelsen i korpshatt, og til og med den måtte bankes ned på skallen min. Etter å ha gått med den en hel 17.mai hadde jeg hattemerke i pannen i tre dager.Jeg eier det, og har aldri tenkt mye over det. Til og med da en elev sa at hodet mitt ser ut som en badeball var det greit.

Capser og hatter med størrelsen "one size" har jeg gitt opp for lengst.

I dag nådde hodestørrelsesproblemet mitt nye dimensjoner.

Jeg skulle ta på meg en ny, rød genser. Da jeg skulle ta den over hodet, hørte jeg at genserhalsen raknet.


JEG FIKK IKKE GENSEREN OVER HODET!

Er det mulig?

P.S! Ja, jeg vet at det knapper i genseren, men jeg åpnet dem ikke siden det var første gang jeg tok den på meg. Så det så!

I morgen skal hodet mitt på lavkarbokur.

8 kommentarer:

 1. Jeg tror kanskje jeg hadde bekymret meg mer for min manglende evne til kneppe opp knapper enn for størrelsen på hodet mitt.

  SvarSlett
 2. Ja, men første gangen man tar på seg en sånn genser knepper man da ikke opp knappene? Man går ut fra at genseren passer over hodet.

  SvarSlett
 3. Det er prisen å betale for stor hjerne.

  SvarSlett
 4. Aaaah, så det er derfor du alltid går med ting som ikke må over hodet?

  SvarSlett
 5. Kanskje du er i slekt med min mann? Den slekta er også litt "tjukke i hue", og det har vår 7-årige sønn arva. Så når han var småbarn, kjøpte jeg helt bevisst gensere/jakker som kunne knappes opp før påkledning. Pologensere var/er helt uaktuelt. Men de vanlige genserne går bedre nå. Kanskje skolen tømmer hjernen i stedet for å fylle den???

  Egentlig rart du ikke har hatt problemer med gensere før, gitt... Lykke til med påkledningen :-)

  SvarSlett
 6. Kanskje det, Hustvedts :) Det er forresten første gang jeg har opplevd dette med en genser. Kanskje hodet mitt har vokst? Og jeg jobber i skolen, så teorien om at skolen tømmer hodet kjøper jeg ikke :)

  SvarSlett
 7. Hehe! Ja, kanskje hodet ditt har est utover? At du ikke tenkte på det før ;-)

  Jeg er også lærer, så jeg tror vi dropper den tømmeteorien, ja! Vi driver vel seriøst i norsk skolevesen, så vi må ikke lede de stakkars uvitende foreldrene på villspor!

  SvarSlett

Anonyme innlegg blir slettet.