fredag 27. januar 2012

Avisomani

Etter at alle aviser fikk brukbare nettsider er jeg blitt avisoman. Jeg leser nettaviser "hele" dagen, både på mac, telefon og iPad. I dag da jeg satt og leste aviser, begynte jeg å tenke på hvor mye jeg faktisk IKKE leser. Det er så mange idiotiske artikler i avisene, og her har jeg samlet noen av overskriftene som gjør at jeg ikke leser videre.

TING JEG IKKE LESER:

1)


Ja, oi!!! Hvis man fremdeles må oie over at noe er dyrt i Norge, foreslår jeg flytting. Jeg har vært i Polen. Der er det dødsbillig med ost.

2)


Hvert år. Hver eneste år kan TUSENVIS gå i skattefella! Selv velger jeg å passe meg for den, så alle sammen snart kan feire jul igjen.

3)


Jeg kan vel ikke tenke meg et mer uinteressant par enn disse to her. Who cares?? Mannen er rik. Det er ikke spesielt overraskende at han har luksusfest.


4)


Jeg tok feil på punkt 3.


5)


What? Stanset hun trafikken? I morgenrushet? Og hun er superrik? Dette MÅ jeg få med meg!

......


6)Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz........7)


Alle artikler med overskrifter som bruker ordene "skrekk" eller "sjokk" styrer jeg bastant unna. Det er useriøst, og jeg anser slike journalister for å være middelmådige. Vi har et rikt språk i dette landet. Bruk det!


8)Igjen: Må det i avisen? Har vi ikke nok med Jahn Thomas?

Det er kanskje derfor jeg er så glad i nettaviser? Jeg betaler ikke for dem, og kan hoppe over alt som har tåpelige overskrifter. Slipper å bla forbi dem.

Det digitale livet ER bra!4 kommentarer:

 1. Liker best etikett nr 3 jeg :-)

  SvarSlett
 2. Ja, de er herlige, de to der....

  SvarSlett
 3. Hvilke nyhetsoverskifter leser du egentlig? Tipper du egentlig digger ubetydelig kjendissladder ;-)

  SvarSlett
 4. En skikkelig skapkjendissladderleser, rett og slett!

  SvarSlett

Anonyme innlegg blir slettet.