lørdag 12. november 2011

Addicted!

Jeg er ikke typen som blir superavhengig av "dataspill".

Vel, jeg har nok vært typen til det. Jeg husker ennå Commodore 64-spillene (eller Commandore, som mange sa) som jeg elsket! Press play on tape, liksom. Pitfall, here I come.Vel, jeg er iallfall ikke sånn nå. Jeg kan like å spille diverse spill. MarioKart på Wii er jo fantastisk, og John Marston i Red Dead Redemption har blitt min gode venn.Poenget er iallfall at jeg ikke er avhenging lenger.

Så kom Angry Birds, som gjorde meg litt mindre ikke avhengig. Jeg spilte og spilte og spilte. Først tre stjerner på alle brett, deretter alle ekstragreiene, og deretter slå mine egne poengsummer. Jeg har en kamerat som er megagod i Angry Birds, så jeg har MYE igjen å lære :)

Nå har Angry Birds tatt helt av, så nå er jeg tilbake til å være ikke avhengig. Light. Det ble for mange brett og for mange greier. Men jeg liker den nye ballongfuglen!I det siste har avhengigheten kommet litt sigende tilbake. Jeg har oppdaget Wordfeud! Gledens dag for en mann som liker ord.

Jeg spilte med alle som hadde det i vennegjengen, og jeg spilte med fremmede. Jeg merket selv at jeg ble bedre og bedre, jeg skjønte liksom greiene. Plutselig var jeg såpass (selv)god at jeg ble beskyldt for å jukse. Det synes jeg var ganske så kjipt, i grunnen. For juksing i scrabble er jo helt meningsløst. Jeg vil ikke spille med folk som jukser, og jeg jukser ikke selv!

Men jeg har skjønt greien nå, merker jeg. Både på standard- og randombrettene. I love it!

Det beste av alt er at man ikke vinner hver gang, og at andre folk også blir bedre og bedre! Utfordringene står i kø, og dette MÅ da skjerpe hjernen?

Så hiv dere på, folkens! Spill mot den selvgode soon-to-be-lektoren :)

Brukernavnet er selvsagt Lektoren (fordi jeg tror at det går troll i ord, og hvis jeg allerede nå leker at jeg er lektor så blir jeg sikkert det en dag....)

Under er min foreløpige rekord på ett ord. Det er det gøyeste med random-brettene!3 kommentarer:

 1. HAhahah! Jeg liker at det er mamma som måtte lide under rekorden din i wordfeud.

  SvarSlett
 2. Hehe, ja gleden ble ekstra stor da :) Men som sagt, det var bare flaks at alle de gode rutene sto under hverandre.

  Once in a lifetime, og alt det der....

  SvarSlett
 3. Der var du heldig! Veldig bra legg:-)

  Jeg spiller også WF, men har ikke blitt helt hekta. Som flerårig Ordspillspiller (ordspill.no) blir WF litt tam. Så hvis du er klar for enda mer moro må du prøve Ordspill!

  Hilsen Toeren

  SvarSlett

Anonyme innlegg blir slettet.