fredag 9. mars 2012

Det hjelper!

Jeg liker Facebook.

Jeg liker å lese folks statuser - interessante eller ikke.

Det er fremdeles en ting jeg ikke liker, og det er disse kopier dette-statusene som nå stadig popper opp igjen. Jeg trodde en periode at vi var ferdige med det, at folk hadde skjønt at slike statuser ikke får dem til å virke mer samfunnsbevisste, eller være bedre mødre/døtre/bestevenninner, eller finner kuren mot kreft. Det virker helt motsatt. Ja, ikke på kreftbiten, altså.

(Hvis du er en sånn som har slike statuser, bør du slutte å lese her.)

Kopier denne hvis du har verdens beste barn? Djiises, give me a break! Gå heller og vis til barna at du synes de er verdens beste.

Men, i alle fulle fall: Jeg bestemte meg for å begynne å samle på noen av disse statusene, og her kommer en liten oppsummering så langt:

 1. Dette er til alle sterke mennesker som har gått igjennom en hel del i livet og overlevd.Jeg er sterk fordi jeg kjenner svakhet,jeg har medfølelse fordi jeg har kjent lidelse,jeg lever fordi jeg er en fighter,jeg er klok fordi jeg har vært dum,jeg kan le fordi jeg har kjent sorg.Jeg kan elske fordi jeg har kjent tap.Kopier dette om du er en person som har "ridd stormen av".....men ennå elsker å danse i regnet...
 2. Tenk deg dette: Jeg har hjerteproblemer. Liggende på sykehuset, vil dø om 60 minutter.
  Ville du kastet ned alt og kommet til sykehuset for å se meg en siste gang ? Hvis så trykk: "liker".
  Kopier denne i statusen din og se hvem som virkelig er en sann venn, og hvem som lyver .
  Det er mange som ikke kopierer denne fordi de er redde de ikke skal få mange likes. Jeg gir blaffen i hvor mange som trykker liker.. Jeg vil heller ha 1 ekte venn enn 600 falske
 3. ❤•.¸✿¸.•❤•. ❀.•❤•.¸✿¸.•❤•.¸✿¸.•❤•. ❀.•❤¸✿¸.•❤•. ❀.•❤✿¸.•❤•.
  Dagen i dag er en gave,du fikk den ved morgengry.Fikk den i dine hender
  ubrukt å ganske ny. Bruk dagen din slik at i kveld takker noen for at
  du er til. Du gir et smil til en fremmed, et vennlig ord til en venn,og
  du får det tusen ganger tilbake igjen...:)♥
 4. Jeg spurte en gammel klok mann dette spørsmålet: "Hva er det som gjør et menneske bedre enn et annet?" Den gamle mannen svarte: "Det er verken deres hus, deres biler eller penger. Verken deres klær, smykker eller utseende.Nei, vi er alle like, uansett hva vi har og hva vi eier. Men det er holdningen vi har til livet, medfølelsen vi har til andre. Det er kjærligheten som skiller oss fra hverandre" ♥♥♥
 5. Åååå, du lurer på om jeg jobber??? Joda, JEG ER MAMMA! Det gjør meg til ei vekkerklokke, kokk, husholderske, servitrise, lærer, barnepike, sykesøster, livvakt, fotograf, rådgiver, en livslang student, en fest arrangør, en personlig assistent, en revisor, en MINIBANK, en trøster, jeg har aldri ferie eller betalt når jeg er syk eller fridager. Jeg jobber dag som natt. Jeg har turnus døgnet rundt resten av mitt liv. Kopier dette om du er en STOLT MAMMA (kunne ikke fått en bedre jobb♥)
 6. Kan jeg spørre mine facebook venner, uansett hvor dere enn måtte være, om å være så vennlig å kopiere, lime og dele denne statusen for én time for å gi en bønn om støtte til alle dem som har problemer, kjemper og trenger bare å vite at noen bryr seg. Gjør det for oss alle, for ingen er immune. Jeg håper å se dette på veggene hos alle vennene mine bare for moralsk støtte. Jeg vet at noen vil! Jeg gjorde det for en venn. Vi må alle bry oss, for en dag kan det være deg det gjelder. Så la oss bry oss i sammen alle sammen. Du kan også♥
 7. Hvem av dere er oppmerksomme? Hver enkelt av dere på min venneliste er et resultat av en bevisst beslutning. Jeg ønsket dere der. Jeg er ikke bare glad for å telle dere med som venner, men også som familie.. La oss se, hvem av mine venner, som er oppmerksomme. Kopier og sett dette i din status.. Jeg vil så gjerne se, hvem som virkelig gjør dette!!
 8. Barn med spesielle behov er ikke rare eller merkelige. De ønsker bare det alle ønsker ... å bli akseptert. Er du villig til å legge dette på statusen din i minst 1 time? Det er Special Education-uke og Autism Awareness-måned, og dette er til ære for alle barn som er unike på sin måte. Du vil aldri forstå en situasjon før du er midt i den.
Den 5. synes jeg er fin, altså! En mer sutrete og pinlig status har jeg ikke sett på lenge. Hvorfor valgte du å bli mor hvis du synes alt dette? 

Jeg liker også språket i nummer 2. "Ville du kastet ned alt". Godt, norsk språk!

Statusene er uredigerte.

Jeg er ikke nødvendigvis motstander av innholdet i alle disse statusene, men jeg er motstander av å poste dem på Facebook.

Nå har jeg fått sagt det, så nå er jeg blid igjen!

God helg!

7 kommentarer:

 1. Hehehe! Jeg er så sinnsykt enig, blir så utrolig flau hver gang jeg leser en sånn status! Jeg tenker ikke "åååå for et fantastisk menneske hun må være" slik de sikkert vil fremstå:)

  SvarSlett
 2. Du trenger ikke bli flau :) Det dumme er vel at de som skriver dette IKKE blir flau.

  SvarSlett
 3. Å herregud, du har nesten verre venner enn meg (for det var faktisk noen her jeg ikke har sett) og det sier ikke så rent lite tatt i betraktning at jeg holdt på å lese på meg et hjerteinfarkt i anledning kvinnedagen i går...

  SvarSlett
 4. Haha! Nå skal det sies at alle disse statusene ikke kommer fra mine venner. Jeg har fått hjelp av Fire kopper kaffe, og jeg tror de verste kommer fra henne. Ja, det tror jeg helt bestemt.

  Jeg så ingen slike på kvinnedagen, og ble nå meget nysgjerrig på hjerteinfarktstatusene....

  SvarSlett
 5. lik hvis du syns jeg er pen ♥
  komenter hvis du er forelsket i meg.
  hjerte (♥) hvis du vil kysse meg.
  kopier denne og se va vennene/kjæreste svarer. ♥

  Her er enda en av disse fabelaktige statusene ;)

  SvarSlett
 6. Det er et godt initiativ å ta vare på denne typen statuser, de er faktisk direkte skremmende, synes jeg. Forresten: Jeg så denne i dag (legg spesielt merke til konklusjonen og kos deg med språkfeilene):
  Jenta : Hei
  Gutten : ehhh Hei
  Jenta : Jeg må si deg noe
  Gutten : Hva da ?
  Jenta : Jeg liker deg virkelig godt Jeg tror jeg holder på å forelske meg i deg
  Gutten : Ok
  Jenta : Hva mener du med "ok" ?
  Gutten : Jeg liker deg ikke på den måten
  Jenta : Hvorfor ikke ?
  Gutten : Jeg kan ikke fortelle deg det , kanskje en annen gang.
  Fra og med den dagen ungikk gutten jenta. Hver gang jenta så gutten spurte hun "Hvorfor ikke?" Og gutten sa bare "Forteller deg senere" Da blei jenta lei
  Jenta : Jeg er lei av dette! Fortell med hvorfor du ikke liker meg!
  Gutten : Vil du virkelig vite det?
  Jenta : JA!!
  Gutten : Det er fordi du ikke er pen! Hva er poenget med å være sammen med noen som ikke er pen !?
  Jenta : Men, Jeg..
  Gutten : Bare hold kjeft og la meg være i fred!!
  Gutten drar og jenta blir sittende alene å gråte, med sunderknust hjerte. Da ringer telefonen hennes.
  Jenta : Hallo?
  Moren : Vennen ? Jeg vil at du skal dra hjem nå, ok ? Jeg kommer hjem fra jobb om noen timer.
  Jenta : Okei Mamma.
  Moren : Jeg elsker deg !
  Jenta : Jeg elsker deg også mamma !
  Moren : Hadebra
  Jenta : Hade
  Jenta begynner å gå hjem , og med en gang hun kommer hjem går hun rett til badet og ser seg selv i speilet
  Jenta : Jeg er ikke pen nok.
  Hun begynner å jobbe , og vet akkurat hva hun skal. 2 timer senere kommer moren hennes hjem og hører at badevannet renner. Hun går opp å finner gangen oversvømt.
  Moren : Vennen? Går det bra?
  Hun åpner baderomsdøra og ble veldig sjokkert. Hele badekaret var oversvømmet av masse vann, og vannet var rødt. Hun gikk bort for å se va som var oppi og skrek. Der, den lille jenta hennes, lå med kutt over hele fjeset og hendene. Moren gikk et skritt tilbake og skulle til å springe ned får å ringe politiet da hun oppdaget noe. På speilet, en liten papirbit der det sto : "Er jeg pen nok nå?"
  Utseendet til en person spiller ingen rolle. Det som betyr noe er hjertet og personligheten til personen. Ingen vil bli fortalt at de ikke er god nok .... Vil du ? :(

  kopier dette hvis du syns dette er trist

  SvarSlett

Anonyme innlegg blir slettet.