mandag 23. mai 2011

TAUS av beundring

I går var altså dagen da jeg endelig skulle få være gave på TAUS sin jubileumskonsert!

Og FOR en konsert det ble! Jeg er helt seriøst så stolt over å ha vært med på en slik fantastisk konsert, og jeg er en stor overveldet beundrer av det de jentene får til.Sangmessig er de HELT på topp - snørr eller ei! De har på en måte funnet klangen, uttrykket og de vakre arrangementene. Irene har arrangert masse, og hun er storveis talentfull på det.

Og de har godt humør hele tiden!Men jeg må tilbake til det sangmessige. For jeg har blitt overrasket i denne perioden. For jeg VISSTE at de kunne synge rent, pent og vakkert. Jeg visste ikke at de kunne synge rent, pent og RÅTT i tillegg! For damene kan "belte", må vite! Noe så inderlig også! Jeg er solgt og frelst og alt på en gang. Det hadde ikke gjort noe om jorden gikk under på lørdag, for opplevelsen TAUS har gitt meg er komplett.Det har vært en intens øvelsesperiode for damene. Jeg har vært med på litt av det, men det arbeidet de har lagt ned i denne konserten står det ALL mulig respekt av!

Konserten ble altså avhold i gamle, ærverdige Logen Teater i Bergen:
Det var stappfult på konserten, og publikummet var helt fantastisk! Utrolig kjekt å synge for en så hengiven menneskemengde!

Tusen takk til Beate, Elin, Kristine og Irene! Tusen takk til Tor Bjarne Bjelland og Helge Jordal. (Nå høres det ut som jeg har fått en pris eller noe, men jeg ER bare glad!)


5 kommentarer:

 1. Wow - gratulerer, Chris! Dette burde jeg fått med meg... Neste gang... Neste gang!

  SvarSlett
 2. Det burde du! Det var et eneste stort eventyr, nemlig! Hilsen den fremdeles meget høye flagredamen.

  SvarSlett
 3. Jeg vil ha flere konserter - med TAUS og Chris og Helge og marshmallows og ballonger og humor og fantastiske stemmer og -last but not least: romantikk - sukk!

  SvarSlett
 4. Ja, dette kan vi med foredel gjøre flere ganger, tenker jeg!

  SvarSlett
 5. Eg liker best hun derre Irene. For hun kan smøre leverpostei i bunnen av matskåler!

  SvarSlett

Anonyme innlegg blir slettet.