søndag 16. desember 2012

Helsefarlig

Angry Birds har blitt en formidabel suksess for Rovio Mobile, og er blitt lastet ned flere hundre millioner ganger. Sikkert grådig kjekke penger for dem. Nå leste jeg nettopp at det også skal lages film av disse småhissige fuglene.

Selv har jeg vært en periodeivrig spiller av spillet, og når det nærmer seg jul kommer Angry Birds med sin egen, lille adventskalender.Et nytt brett åpner seg hver dag, akkurat som det gjorde på Jesus sin tid.

Det er selvsagt meget artig, men også til tider svært frustrerende (noe som sikkert er meningen fra rikingene i Rovio)!

Fuglene kvitrer og grisene grynter, og planker og snøballer fyker vegg i mellom. Enkel moro, som også krever en viss form for strategisk tenkning og fuglesprettertskyteskills.

Irriterende nok, er det ikke så veldig logisk hvor fuglene treffer, og heller ikke så logisk i hvilken retning ting som faller, faller.

I går var brettet bare irriterende, og vil du ikke tro at det samme skjedde i dag? Sånne brett som du merker at du blir aggressiv av kan da ikke være bra for julefreden? Poenget er jo ikke bare å få tre stjerner, men å få mest mulig poeng (iallfall å slå Siv og Svensson), og da må de jo lage brett som du ønsker å spille flere ganger.... Brettene de to siste dagene er slike brett som jeg aldri kommer til å prøve igjen når jeg først har klart dem. Jeg blir sint bare ved tanken :)

Men det ER gøy, altså!

Du burde prøve det!3 kommentarer:

  1. Hm. DET betyr at jeg må forsøke noen ganger til. Jeg ligger nemlig ikke så skrekkelig langt bak deg! Så bare vent, jeg SKAL klare det!

    SvarSlett

Anonyme innlegg blir slettet.