lørdag 15. desember 2012

Priviligert

Denne høsten har vært meget travel for denne (ganske) unge sangeren. Jeg har satt opp en musikalkonsert i Fana kulturhus, sammen med Heidi Lambach, som var en utrolig inspirerende opplevelse. Selv om det var veldig mye arbeid, var det så absolutt verdt det.

Music in the night, som konserten het, førte til flere oppdrag, og de siste ukene har vært svært hektiske. Og fantastiske!

Jeg er priviligert som kan drive med det jeg liker aller best: Sang og musikk.Jeg trives også godt som lærer, og til alle de som spør meg om hvorfor jeg i alle dager driver med å være lærer, så er det derfor: Jeg synes det er kjekt, og så lenge jeg kan gjøre begge deler, ja så gjør jeg det :)

Men altså, det var dette med å være priviligert:

Jeg får synge med fantastiske mennesker, både andre solister og litt forskjellige kor. Jeg får synge FOR fantastiske mennesker - mennesker med ulike sosial bakgrunn og med ulik alder. Og det er fantastisk å kunne drive med det!

Så nå sier jeg bare TAKK til alle som hyrer meg, og som sier de er fornøyde med det jeg gjør.

Eg gir meg ikkje endå :)
2 kommentarer:

  1. Er så glad på dine vegne! Du våger ikke å slutte som lærer, altså! Da får du meg på nakken! ;-) Men du synger fantastisk og ER fantastisk!

    SvarSlett
    Svar
    1. Neida, du blir ikke kvitt meg helt ennå :)

      Slett

Anonyme innlegg blir slettet.