lørdag 8. desember 2012

Kjære Stoltenberg

Jeg synes vi lever i et fint land. Jeg har ikke mye å klage på, men det er en ting som jeg som etnisk norsk nordmann synes du bør ta tak i: Rettskriving.

Jeg kan snart ikke bevege meg utenfor min egen dør, av frykt for å møte på rettskrivingsfeil. I sted var jeg på butikken, og så et butikkskilt med påskriften: "Desverre i uorden. Repratør kommer på Mandag."

Jeg regner med at det ikke er meningen å få meg til å le. Dette er som om noen mobber kameraten min. Det synes ikke jeg er greit. Dette er mobbing av våre flere tusen lærere som daglig står på for å lære det norske folk å skrive. Det er mobbing av hele det etnisk norske folk, og du som statsminister må nå ta tak i dette problemet.

Å til stadighet måtte være tvunget til lese skilt som er skrevet på denne måten opplever jeg som ren sjikane, og i verdens rikeste land skal jeg slippe å måtte gjøre meg de erfaringene. Som landets øverste leder, bør du ikke bare ta deg av romfolket, men heller bruke energien din på å ta tak i dette landsomfattende problemet. Ja, for du er vel ikke for feig?

Det er helt klart at dette problemet har eskalert etter at muslimene kom til Norge. De går i rare klær,  kommer og tar jobbene våre, voldtar kvinnene våre og ødelegger språket vårt. Når til og med kongehuset heller velger å reise til India for å hente surrogatbarn til et HOMOFILT par enn å stille opp i media og adressere rettskrivingsproblematikken, sier det alt om hvor ille fatt det er med landet vårt. Har du noen gang tenkt på hvor enormt dette problemet kommer til å bli i fremtiden hvis vi skal hente indiske barn til homofile menn? Indiske barn kan jo ikke norsk, og jeg vil heller flytte enn å overlate språkopplæringen til de homofile!

På "Nytt på nytt" fredag 7.desember 2012, ble ordet "brannbomber" særskrevet. Særskriving vil si deling av flerleddede, faste uttrykk i enkeltord i skriftlig fremstilling på norsk. Å dele sammensatte ord i frittstående ord opplever jeg som mobbing og sjikane! Jeg ble dypt sjokkert, og har aldri følt meg så støtt før! Jeg er sikkert på at hele det etnisk norske folk følte det samme. Hva er det egentlig vi betaler lisens for? I tillegg synes jeg det er skremmende at statskanalen snakker om brannbomber på tv. Hva om noen av vi som ser på har opplevd dette på nært hold?

Poenget mitt er altså at det norske folk føler seg krenket, støtt, sjikanert og mobbet. Jens Stoltenberg, du må være ditt ansvar bevisst! Ta tak i problemet med en eneste gang, og ikke bare som et ledd i neste valgkamp.

Hvordan ville du likt å måtte gå inn i en butikk som reklamerer med "helt lamme lår"?


5 kommentarer:

 1. Dette er drøyt! Generalisering på denne måte vil skape store reaksjoner og føre til uroligheter på alle fronter. Tenk på dem som skriver disse plakatene? Hvordan tror du DE føler seg nå?

  SvarSlett
  Svar
  1. Denne kommentaren opplever jeg som utrolig støtende, og full av jødehat. Jeg synes det er svært betenkelig at mennesker som deg får ferdes fritt på nettet!

   Slett
  2. Jeg er støtt av at du velger å ikke inkludere de halvsvenske menneskene rundt i Norge. Hvordan tror du DET kjennes for meg? Svenskehat på HØYT plan. Jeg finner meg ikke i det!

   Slett
  3. Den kommentaren var så støtende at jeg vurderer å slette den! Hvordan kan du leve med deg selv?

   Slett
  4. Helt lamme lår, med ben! Fantastisk tilbud Chris! Hvem har ikke bruk for noen lamme lår av og til? Får en med Handicap klistremerke til bilen til den prisen tror du? Praktisk hvis det er dårlig med parkering. Jeg ler så tårene triller!!

   Slett

Anonyme innlegg blir slettet.