fredag 1. juli 2011

Iformkomming

Man bør trene, sier "de". "De" sier i grunnen mye rart.

Jeg synes det er MYE gøyere å gjøre sånn:


Eller sånn:
Og litt sånn:


Og ikke minst litt sånn:


Men....

.....i dag gikk jeg på trening. Sommertrening. Jeg er ganske god på trening når jeg har ferie, for da kan jeg gå midt på dagen. Det passer meg utmerket.

Slik så det ut da jeg ankom senteret:


Altså, helt folketomt!

Midt i blinken for meg!

Så jeg fant det verste apparatet jeg kan tenke meg:

Tredemøllen!

Jeg er ikke glad i å løpe, men "de" sier at det er en fin måte å komme i form på. Så da løper jeg. Jeg løper litt sånn som små barn løper (og som Phoebe i Friends) - altså, som om jeg har Satan selv i hælene. Ellers blir det ikke gøy. Det blir forresten ikke gøy på den måten heller, men jeg tror det blir mindre kjedelig.Det er ganske anstrengende å løpe slik, men det blir iallfall litt mer interessant enn å løpe slik som alle andre.

To ting som plager meg litt med denne løpingen:

 1. Å løpe på tredemølle? Man kommer jo ikke av flekken! Jeg løp flerfoldige (er det et ord?) kilometer i dag, men sto samtidig på stedet hvil. Bortkastet, sier "noen" (ikke "de"). Samtidig er jo det noe av det kjekke med tredemølle. Man er liksom alltid "der".
 2. Å løpe ute er nok helt klart bedre. Men.... Hvis man da plutselig blir så sliten at man bare vil dø, så er man jo langt hjemmefra. Og det er litt kjipt. Hvis man blir sliten på en tredemølle, kan man bare stoppe, og så er man likevel "der".
I alle fall....

Musikk er viktig for meg, og også når jeg er på trening. Jeg har prøvd litt forskjellige genrer, for å se hva som passer meg. Jeg kan ikke ha flinke syngedamer eller syngemenn som synger flotte ballader når jeg trener. Funker dårlig. Jeg må ha musikk med aggresjon. Jeg kan ikke ha type techno/dance-musikk, fordi det uansett er noe piss.

Jeg hørte på P!nk da jeg løp. God treningsmusikk. Akkurat passe mengde aggresjon i musikken, og i dag måtte jeg ha det. Aggresjon.Etter at jeg hadde løpt i drøye 25 minutter (ja, for jeg ER ikke i noen som helst løpeform), tok jeg en runde med styrketrening. DET liker jeg! Rygg, skuldre, armer, bryst.....

Og vet du hva? Jeg skulle ta biceps curl, og oppdaget at det ikke var nok vekter på maskinen, SELV OM ALLE VEKTENE VAR PÅ FULLT!

Jeg er så JÆVLIG sterk i armene!

Trodde jeg...... Etter at jeg hadde curlet bicepsen 8 ganger, var jeg ikke like høy i kjeppen (altså, DET var bare et ordspill på "kjepphøy". Det var BARE det!)

Vel....

I dag har jeg altså trent i 45 minutter. Jeg er fornøyd med det, men jeg lurer på en ting:

ER DET NORMALT Å FORTSATT SVETTE NÅR DET ER EN TIME SIDEN JEG KOM UT AV DUSJEN?

DET sier "de" ingenting om!

4 kommentarer:

 1. Jeg er i opposisjon til "de" og vil heller gjøre det med vinen og saltstengene heeele tiden. Hilsen rampete og uskikkelig.

  Svett ennå? Nei, det er ikke normalt. Du må nok slutte å trene.

  SvarSlett
 2. Åååh, Fire kaffe! Har jeg sagt hvor godt jeg liker deg? :)

  SvarSlett
 3. "De" sier at det heter etterforbrenning og er fryktelig sunt!

  SvarSlett
 4. Fryktelig tror jeg iallfall er det rette ordet.

  SvarSlett

Anonyme innlegg blir slettet.